Over MAUD

 

 

Ons verhaal

Hoe het allemaal begon

Gastvrijheid heeft altijd in mijn bloed gezeten. Ook was er de wens om te gaan ondernemen. Dat resulteerde in het volgen van de opleiding aan de Tio Hogere Hotelschool in Eindhoven. Met deze opleiding en stages bij onder meer sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht, Harbour Village op Bonaire, Radisson Blu Hotel Hasselt en Hotel Dux in Roermond legde ik het fundament voor een eigen zaak.

Na mijn afstuderen werkte ik de plannen voor mijn eigen restaurant uit, terwijl ik als freelancer in de bediening in horeca werkte en waar ik via stages ook de keukens verkende. Ik drink niet alleen graag wijn, ik leer er ook graag over en op dit moment volg ik de opleiding voor het internationaal wijnbrevet WSET level 2.

Op 5 december 2019 ging mijn droom in vervulling en opende ik mijn eigen restaurant Maud Thuis in Eten in Echt, waarin ik als gastvrouw werk.

Ik kom uit een gezin met 7 kinderen en ik prijs me gelukkig dat een aantal van mijn zussen in mijn restaurant werkt.
Samen met mijn team verwennen we de gasten tot in de puntjes, zowel op het bord als met onze gastvrijheid. We doen het anders dan anders. Komt u onze eigenzinnigheid in gastvrijheid ervaren?

Liefs, Maud Urlings

Verrassend en uniek

Nieuwsgierig?

Beoordelingen

Onze lieve klanten

Vandaag heerlijk gegeten bij ‘Maud Thuis in Eten’… Een ontzettend mooi restaurant met een warme en gezellige sfeer en met leuk en vriendelijk personeel! Zeker een aanrader voor zowel lunch als diner!

Sofie
Via Google-reviews

Vandaag heerlijk gegeten bij Maud. Prachtig en sfeervol restaurant, met mooie en smaakvolle inrichting. Het eten was ronduit geweldig en de gastvrijheid top. Wij komen zeker terug. Super plek!

Suzette
Via Google-reviews

Prachtige inrichting, gezellige sfeer en vriendelijke bediening. Lekker eten en goede prijs-kwaliteit verhouding!

Lilian
Via Tripadvisor

Fantastisch interieur en super gegeten! Pareltje in onze gemeente Maasgouw. Tot de volgende keer! Wil en Gerwine

Gerwine
Via Facebook

Kleine kaart, maar super lekker. Hele vriendelijke bediening. Absoluut een aanrader! En Je kunt heel makkelijk parkeren voor de deur.

Chantal
Via Tripadvisor
Openingstijden

Donderdag t/m zondag

Lunch: 12:00 - 15:30

Diner: 17:30 - 20:30

Bezoek ons

MAUD Thuis in eten

Kapelstraat 2, 6101 XR

Echt, Limburg

© 2024 MAUD Thuis in eten - PRIVACY VERKLARING