Over MAUD

Ons verhaal
Hoe het allemaal begon
Gastvrijheid heeft altijd in mijn bloed gezeten. Ook was er de wens om te gaan ondernemen. Dat resulteerde in het volgen van de opleiding aan de Tio Hogere Hotelschool in Eindhoven. Met deze opleiding en stages bij onder meer sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht, Harbour Village op Bonaire, Radisson Blu Hotel Hasselt en Hotel Dux in Roermond legde ik het fundament voor een eigen zaak.
Na mijn afstuderen werkte ik de plannen voor mijn eigen restaurant uit, terwijl ik als freelancer in de bediening in horeca werkte en waar ik via stages ook de keukens verkende. Ik drink niet alleen graag wijn, ik leer er ook graag over en op dit moment volg ik de opleiding voor het internationaal wijnbrevet WSET level 2.
Op 5 december 2019 ging mijn droom in vervulling en opende ik mijn eigen restaurant Maud Thuis in Eten in Echt, waarin ik als gastvrouw werk.
Ik kom uit een gezin met 7 kinderen en ik prijs me gelukkig dat een aantal van mijn zussen in mijn restaurant werkt.
Samen met mijn team verwennen we de gasten tot in de puntjes, zowel op het bord als met onze gastvrijheid. We doen het anders dan anders. Komt u onze eigenzinnigheid in gastvrijheid ervaren?
Liefs, Maud Urlings

Verrassend en uniek
Nieuwsgierig?
Beoordelingen
Onze lieve klanten

Openingstijden
Donderdag t/m zondag
Lunch: 12:00 - 15:30
Diner: 17:00 - 22:00
Bezoek ons
MAUD Thuis in eten
Kapelstraat 2, 6101 XR
Echt, Limburg
© 2025 MAUD Thuis in eten - PRIVACY VERKLARING