De keuken

Onze keuken

De keuken

Dat we thuis in eten zijn merkt u op uw bord. Alles wordt vers in eigen keuken gemaakt door chef Glenn van Montfort en zijn team. Glenn werkte eerder bij De Kolentip in Maasbracht en Mr. Sammi in Roermond. Op de kaart staan smaakvolle gerechten met herkenbare ingrediënten die een innovatieve twist hebben en die worden gepresenteerd op origineel handgemaakt Marokkaans servies.

Op de dinerkaart vindt u naast de reguliere hoofdgerechten ook tajines met gamba’s, Indiase kip of met groenten, die inmiddels echte signatuurgerechten zijn geworden. Ze worden gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, zijn subtiel en onderscheidend gekruid en worden prachtig gepresenteerd in eenpersoons tajines.
Aan de kleine eters is ook gedacht, zij kunnen desgewenst kiezen van een speciale kinderkaart.

Ook tijdens de lunch doen we het een tikkeltje anders. Zo is er keuze tussen stevig Duits meergranen vloerbrood of zacht en luchtig briochebrood. En naast een tosti met oude kaas en gekookte ham vindt u op onze kaart bijvoorbeeld huisgemaakte smoked pulled pork die we serveren met heerlijk Indiaas naanbrood. Zin in een uitsmijter maar dan net een tikkeltje anders? Die maken we met een gepocheerd ei.

Komt u onze eigenzinnigheid proeven?

Verrassend en uniek

Nieuwsgierig?

Openingstijden

Donderdag t/m zondag

Lunch: 12:00 - 15:30

Diner: 17:30 - 20:30

Bezoek ons

MAUD Thuis in eten

Kapelstraat 2, 6101 XR

Echt, Limburg

© 2024 MAUD Thuis in eten - PRIVACY VERKLARING